BELPROFILE was aanwezig op ROOFS PRAGUE TRADE FAIR

BELPROFILE was aanwezig op ROOFS PRAGUE TRADE FAIR

BELPROFILE was aanwezig op ROOFS PRAGUE TRADE FAIR

Roofs Prague Trade Fair is het grootste en belangrijkste dakdekkers evenement in Tsjechië en Centraal Europa en verwelkomt meer dan 25.000 bezoekers met interesse in daken en meer dan 170 bedrijven op 8 000 m2 tentoonstellingsruimte.

Het is de grootste bijeenkomst van dakdekkers, fabrikanten en leveranciers en de aanwezigheid van BELPROFILE is een uitgelezen kans om nieuwe business te ontwikkelen in Tsjechië en Centraal-Europa.

De presentatiestand van BELPROFILE was een van de belangrijkste attracties van de beurs, met een oppervlakte van 100 m2 en een modern en functioneel ontwerp, gericht op de beleving van de bezoeker. Ons doel was om het gehele BELPROFILE Premium Plus aanbod aan de Tsjechische dakbedekkingsprofessionals en eindgebruikers voor te stellen, maar ook om voor het eerst ons innovatieve vlaggenschipmerk, eROCCA, te presenteren.

BELPROFILE feiten van de beurs Roofs Prague:

  • 100 m²
  • 25000 bezoekers
  • 150 zakelijke kansen verzameld
  • 8000 verspreide BELPROFILE catalogi”.