Slimme technologie. Voor slimme toepassingen. En slimme mensen.

Slimme technologie. Voor slimme toepassingen. En slimme mensen.

Slimme technologie. Voor slimme toepassingen. En slimme mensen.

Slimme technologie. Voor slimme toepassingen. En slimme mensen. In de context van veranderende consumentenbehoeften en nieuwe markttrends, merk eROCCA, met als doel een energie actieve dakoplossing te bieden, die de daknormen herdefinieert.

eROCCA Energy Integrated Roof is een combinatie van twee premium oplossingen, ultramoderne en uiterst duurzame klikplaatpanelen gecombineerd met een innovatieve, in Zwitserland ontwikkelde dunnefilmzonnetechnologie, die een hoge efficiëntie en duurzaamheid biedt. Het is geschikt voor de meeste soorten daken, kan worden gebruikt voor daken en gevels, voor zowel residentiële als industriële gebouwen.

eROCCA Energy Integrated Roof belangrijkste voordelen:

  • Complete oplossing voor de productie en opslag van groene energie
  • Dak met geïntegreerde zonnecellen gecombineerd met omvormer en batterijen
  • Volledig schaalbaar en modulair, aangepast aan uw behoeften of dakruimte
  • Duurzaam, flexibel en ontworpen voor alle weersomstandigheden
  • Geschikt voor residentiële en industriële gebouwen