Bravo International Group werkt actief aan het verminderen van de ecologische voetafdruk

Bravo International Group werkt actief aan het verminderen van de ecologische voetafdruk

Bravo International Group werkt actief aan het verminderen van de ecologische voetafdruk

In een belangrijke stap naar milieuduurzaamheid hebben de CO₂-meetinitiatieven van ons bedrijf indrukwekkende resultaten opgeleverd. Dankzij de installatie van fotovoltaïsche panelen op onze fabriek in Fundulea, Roemenië, zijn we erin geslaagd onze koolstofdioxide-uitstoot te verminderen met maar liefst 481.889 ton. Om deze prestatie in perspectief te plaatsen: het staat gelijk aan het planten van 25.855 bomen of het besparen van 193.434 ton standaard kolen.

Door hernieuwbare bronnen te gebruiken, minimaliseren we niet alleen onze impact op het milieu, maar dragen we ook bij aan een groenere toekomst. Onze toewijding aan duurzaamheid stopt hier niet. We zijn voortdurend op zoek naar innovatieve oplossingen om onze uitstoot verder te verminderen en milieuvriendelijke praktijken in al onze activiteiten te promoten. Blijf op de hoogte voor meer updates over onze milieu-initiatieven!

Onthoud dat elke kleine stap telt en dat we samen een groot verschil kunnen maken. 🌿🌞

Opmerking: De cijfers in dit artikel zijn gebaseerd op actuele gegevens en we zijn trots op onze inspanningen om een schonere, duurzamere wereld te creëren. 🌎✨