Bravo International doet mee aan CEO Build 2024 samen met Habitat for Humanity!

Bravo International doet mee aan CEO Build 2024 samen met Habitat for Humanity!

Bravo International doet mee aan CEO Build 2024 samen met Habitat for Humanity!

Met trots kondigen we aan dat ons Roemeense managementteam, samen met 50 leiders uit het bedrijfsleven en burgerorganisaties, heeft deelgenomen aan de bouw van huizen voor behoeftige gezinnen. Onder het motto “Leiderschap in actie” boden we deze gezinnen hoop en een zekere toekomst. 🏡❤️

Voor Bravo International betekent een huis waardigheid en respect. Ons team belooft nog meer middelen in te zetten voor humanitaire initiatieven. We herbevestigen ons engagement om de gemeenschap en projecten te steunen, die positieve veranderingen in de maatschappij teweegbrengen.

“Bij Bravo International is de mogelijkheid om terug te geven aan de gemeenschap een prioriteit. We zullen Habitat for Humanity-projecten blijven steunen.” We zijn ook dankbaar voor de waardering die we ontvingen voor onze eerdere donatie van dakbedekkingsproducten die honderden gezinnen hielpen hun huizen te renoveren. Het goede nieuws is dat we dit initiatief zullen voortzetten en zullen beginnen met het leveren van de daken. 🏠🔨

Dank u, Habitat for Humanity, voor deze geweldige kans. Samen bouwen we niet alleen huizen, maar ook hoop! 🙌💚