BRAVO EUROPA opent een vertegenwoordigingskantoor in Bulgarije

BRAVO EUROPA opent een vertegenwoordigingskantoor in Bulgarije

BRAVO EUROPA opent een vertegenwoordigingskantoor in Bulgarije

BRAVO EUROPA, de grootste Europese leverancier van doe-het-zelfartikelen, consolideert zijn positie in Midden- en Oost-Europa met de opening van een vertegenwoordigingskantoor in Sofia.

Het bedrijf opende al logistieke en productie-eenheden in Centraal- en Oost-Europa, in Tsjechië en Roemenië. Bulgarije werd gekozen als vertegenwoordigingskantoor om de belangstelling voor nieuwe markten in Centraal-Europa en de Balkanregio te bevestigen. Adrian Minuta, Group CEO verklaart dat “de strategie van het bedrijf erop gericht is aansluiting te vinden bij het toegenomen potentieel van de regio en te handelen in overeenstemming met het bedrijfsbeleid om de markten van dichtbij te bevoorraden en de klanten optimale oplossingen te bieden dankzij het distributienetwerk in Europa”.

Het plan van het bedrijf is om in de komende drie jaar voortdurend nieuwe markten te ontwikkelen voor de distributie van BRAVO-producten in maximaal 20 Europese landen en de partnernetwerken uit te breiden. Het bedrijf handelt overeenkomstig zijn missie om 99% service te bieden in TIJD, WAARDE en VOLUME voor alle 20 partnernetwerken met 1.136 verkooppunten die BRAVO-producten verkopen in momenteel 18 Europese landen.