BRAVO EUROPA opent een vertegenwoordigingskantoor in Oostenrijk

BRAVO EUROPA opent een vertegenwoordigingskantoor in Oostenrijk

BRAVO EUROPA opent een vertegenwoordigingskantoor in Oostenrijk

BRAVO EUROPA, de nummer 1 doe-het-zelf leverancier in Europa, consolideert zijn positie in Centraal- en West-Europa en Oostenrijk met de opening van een vertegenwoordigingskantoor in Oostenrijk.

Het bedrijf opende al logistieke en productie-eenheden in Centraal- en West-Europa, in Tsjechië en Duitsland, en Wenen is gekozen als vertegenwoordigingskantoor om de positie op de Oostenrijkse markt te consolideren. De strategie van het bedrijf is om aansluiting te vinden bij het toegenomen potentieel van de regio en te handelen in overeenstemming met het bedrijfsbeleid om de markten van dichtbij te bevoorraden en de klanten optimale oplossingen te bieden dankzij het distributienetwerk in Europa.

Adrian Minuta, Group CEO: “Het plan van het bedrijf is om voortdurend nieuwe Europese landen te ontwikkelen waar de BRAVO-producten tot 20 worden gedistribueerd en om de partnernetwerken in de komende drie jaar uit te breiden”.

Het bedrijf handelt overeenkomstig zijn missie om 99% service te bieden in TIJD, WAARDE en VOLUME voor alle 20 partnernetwerken met momenteel 1.136 verkooppunten die BRAVO-producten verkopen in 13 Europese landen.”