BRAVO Europe – INVESTEERT MASSAAL IN DE PRODUCTIE-FACILITEIT EN HET LOGISTIEK CENTER IN FUNDULEA, Roemenië

BRAVO Europe – INVESTEERT MASSAAL IN DE PRODUCTIE-FACILITEIT EN HET LOGISTIEK CENTER IN FUNDULEA, Roemenië

BRAVO Europe – INVESTEERT MASSAAL IN DE PRODUCTIE-FACILITEIT EN HET LOGISTIEK CENTER IN FUNDULEA, Roemenië

De BRAVO Europe vestiging in Roemenië produceert en levert voor meer dan 600 klanten uit Zuidoost-Europa, waarbij het distributiegebied van het logistieke platform in Roemenië voornamelijk bestaat uit: Roemenië, Hongarije en Bulgarije, maar ook landen als Duitsland, Zweden of Oostenrijk. Meer dan 160 gekwalificeerde medewerkers bedienen de markten van deze regio vanuit ons hoofdkantoor in Fundulea. In het kader van de versnelde groei van de verkoop, maar ook van de behoeften van onze klanten, wil het bedrijf nog meer waarde bieden aan partners en consumenten, maar ook zijn productiecapaciteit, logistiek en team aanzienlijk uitbreiden.

BRAVO Europa SRL handelt volgens een visie op Europees niveau, ondersteund door een continue en ambitieuze lokale expansie. De gehele ontwikkelingsstrategie is gebaseerd op een investeringsprogramma van meer dan 3 miljoen euro in de uitbreiding van productie- en opslagruimtes en -capaciteiten, aangevuld met de implementatie van een nieuw en veel beter IT-systeem en ambitieuze investeringen in de professionele opleiding van het gehele BRAVO-team. In dit verband overweegt het bedrijf ook een aanzienlijke uitbreiding van het aantal werknemers, waarbij een personeelsuitbreiding van 15% in 2021 wordt geraamd.

Voor 2021 doen we belangrijke investeringen, vooral in team, logistiek centrum, productiegroei en -optimalisatie en digitalisering (meer dan 2,5 miljoen euro):

– Uitbreiding van de productiehal met 30%, nieuwe verpakkingslijn en optimalisatie van de productiestroom;

– Bouw van een nieuwe opslaghal – 3600 m²

– Digitalisering – maximalisering van de prestaties, verhoging van het serviceniveau en de efficiëntie door de implementatie van een uiterst performant ERP-systeem

– Ontwikkeling van het personeel – Onze belangrijkste hulpbron, onze collega’s, zullen profiteren van grote investeringen in opleiding en motivatie, met name door specifieke beroepsopleidingen; certificeringen en programma’s voor de ontwikkeling van managementvaardigheden.